TAART
BENODINGHEDEN
-3 eieren
-150 g boter
-150 g rietsuiker
-150 g bloem
(- hagelslag dit is optioneel)
BEREIDING
doe de eieren, de boter en het suiker in de kom
mix dit goed. Tip doe dit met een mixer of garde
Doe beetje bij beetje het bloem er bij.
nu kun je er wat halgelslag of iets anders er bij doen
bak hem op 200 graden prik om de 10 min in je taart om te zien of hij gaar is.
pannenkoeken
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- 500 ml melk
- boter voor in de pan
- snufje zout
Bereiding
Doe de bloem en het snufje zout in een zeef en zeef het boven een grote kom.
Breek de eieren en doe ze er bij
Giet nou ook de melk er bij
Doe de boter in de pan en laat het smelten
Giet het met de soeplepel in de pan wacht tot ie lichtbruin is en draai hem om etc
Voor het maken van 12 cupcakes
- 125 gram boter
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram witte basterdsuiker
- 2 eieren
- sinaasappel-schil
- 2 tot 3 eetlepels melk
Cupcakes bereiding:
Verwarm de oven alvast voor op 180 tot 200ºC. Doe alles behalve de melk in een kom en mix dit door elkaar.
Voeg tijdens het mixen de melk toe. Zet 12 papieren vormpjes klaar en verdeel het beslag evenredig over de vormpjes.
Bak de cupcakes 15 tot 20 minuten, totdat ze lichtbruin zijn. Daarna kan je ze met glazuur afmaken.
HAVERMOUTKOEKJES
BENODIGHEDEN
kom
lepel
2 rijpe bananen
1 kopje havermout
BEREIDING
Prak de banaan met een vork.
Doe het in een kom en doen de havermout er bij.
Mix goed.
Nu kun je er iets bij doen zo als: pure chocolade, rozijnen, nootjes ect. Dit is optioneel.m
Doe ze een kwartier op 180 gr in de oven.
JUMMY! EET SMAKELIJK!
Maak jouw eigen website met JouwWeb